Professionele kookstudio in omgeving Eindhoven 

 

In onze prachtige kookstudio kunt u zich laten verrassen en inspireren door een variëteit aan heerlijke workshops. Gezellig koken voor ieder gezelschap én iedere gelegenheid!

Koken en creëren in een professionele kookstudio

Onder de rook van Eindhoven, als onderdeel van een van de grootste fotostudio’s in Nederland, ligt John Geven’s 5 sterren Kookstudio. Een ruime, trendy locatie waar vele creatieve ideeën samenkomen.

In het studiocomplex dat ook wel bekend staat als de “ruimte voor creatie”, kunt u genieten van een heerlijke, interessante avond vol bijzondere smaakbelevingen die u zelf hebt gecreëerd.

Lees meer over onze kookstudio!

Kookworkshops voor élk gezelschap

Onze kookstudio beschikt over een luxe keuken die geschikt is voor groepen van minimaal 12 tot maximaal 100 personen. Deelnemers aan de workshops bereiden in creatief samengestelde gerechten die zijn geïnspireerd door onder andere de kleurrijke schilderijen van Van Gogh, de klassieke- en ook de trendy keuken en ga zo maar door.

Heeft u een speciale wens? Dan is het ook mogelijk om de chef een speciaal gerecht samen te laten stellen dat past bij uw persoonlijke voorkeuren. Wij vragen vooraf of onze chefkok rekening moet houden met bijvoorbeeld allergieën, speciale diëten, geloofsovertuigingen of andere voorkeuren. Alles is bespreekbaar en wij luisteren graag naar uw wensen.

Ontdek onze verschillende kookworkshop thema’s!

Een kookstudio voor élke gelegenheid

John Gevens Kookstudio biedt smaak en sfeer voor alle gelegenheden. Of u nu komt voor een vrijgezellenfeest of creatieve teambuildingsactiviteiten zoekt voor een bedrijfsuitje; Koken is voor iedereen! Het hele gebouw is dan ook volledig rolstoeltoegankelijk.

Komt u met internationale gasten, geef dit dan bij ons aan. Wij kunnen onze workshops geheel of gedeeltelijk in het Engels geven. Geeft u dit van te voren aan dan zorgen we ook voor een Engelse vertaling van de menubeschrijvingen en na afloop een boekje met de bereide recepturen in het Engels voor uw buitenlandse gasten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 Onze kookstudio is binnen ongeveer 10 minuten te bereiken vanaf het centrum van Eindhoven.
Ook hebben we gunstige ligging ten opzichte van Helmond, Geldrop, Waalre, Son & Breugel, Veldhoven.

U kunt ons mailen via: info@johngevenstudios.nl. Wilt u liever telefonisch contact? Dan kan dat via 040-2831231