Kookworkshops voor bedrijven

 

Ga voor een origineel en leuk bedrijfsuitje en boek een kookworkshop bij Kookstudio John Geven. Een leuke manier om aan teambuilding te werken onder een informele setting.

Heeft bijvoorbeeld ICT-er meer dan alleen computerskills in huis? Of wil je de baas aan het werk zien in de keuken?

Kookworkshops voor bedrijven

Wil je een keer je baas culinair aan het werk zien? Ben je benieuwd wat de ICT-er nog meer in huis heeft dan computerskills? Zelf ervaren of je het hoofd koel kan houden in een hectische keuken? Boek dan een kookworkshop bij Kookstudio John Geven. Leer je collega’s en relaties ècht beter kennen.

Je zult verstelt staan van je eigen kookkunsten. Want had je ooit gedacht dat je zelf in staat bent om verse pasta, gerookte vis of gepocheerde eieren te maken? Bij Kookstudio John Geven zijn we er zeker van dat gezelligheid in de keuken begint

Wij bieden ook kookworkshops aan voor vrienden en families! 

Kookworkshops voor élk gezelschap

Onze kookstudio beschikt over een luxe keuken die geschikt is voor groepen van minimaal 12 tot maximaal 100 personen. Met onze verschillende kookworkshops bieden wij voor iedere groep wat wils. Kies bijvoorbeeld voor het 4-gangen seizoensmenu van onze chefkok, of een Van Gogh Kookexperience of Italia Bellisima. Alle workshops zijn uit te breiden met verschillende aanvullingen en culinaire elementen.

Heb je een speciale wens? Dan is het ook mogelijk om de chefkok een speciaal gerecht samen te laten stellen dat past bij de persoonlijke voorkeuren van het gezelschap. Wij vragen vooraf of onze chefkok rekening moet houden met bijvoorbeeld allergieën, speciale diëten, geloofsovertuigingen of andere voorkeuren. Alles is bespreekbaar en wij luisteren graag naar al je wensen!

Ontdek onze verschillende kookworkshop thema’s!

Hoe gaat een kookworkshop in zijn werk?

In onze 5-sterren kookstudio zullen jij en je gasten worden ontvangen, Bij binnenkomst staan er al een hapje en een drankje klaar. Vervolgens gaan jullie genieten van de eerste gang (amuse) die de chefkok reeds bereid heeft. Na de uitleg van onze chefkok ga je per groep de keuken in en zelf aan de slag! De verse ingrediënten staan klaar in onze keuken.  Tijdens het koken is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een drankje te nuttigen. Het voordeel van onze kookworkshop is dat je helemaal zelf mag bepalen hoe de avond eruit mag komen te zien. In een voorafgaand gesprek bespreken we samen wat die avond bereid gaat worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 Onze kookstudio is binnen ongeveer 10 minuten te bereiken vanaf het centrum van Eindhoven.
Ook hebben we gunstige ligging ten opzichte van Helmond, Geldrop, Waalre, Son & Breugel, Veldhoven.

U kunt ons mailen via: info@johngevenstudios.nl. Wilt u liever telefonisch contact? Dan kan dat via 040-2831231

Neem een kijkje in de keuken!