Kookworkshops voor groepen

 

Iets te vieren? Bruiloft? Verjaardag? Vrijgezellenfeest? Familiedag?

Kom gezellig bij ons koken en ga samen de keuken in onder begeleiding van onze professionele koks. Maak je geen zorgen, de afwas die doen wij.

Kookworkshop voor groepen

Je beste vriend gaat trouwen, je bent binnenkort jarig, je ouders vieren hun 25-jarig jubileum. Je zit met je handen in het haar, hoe ga je het vieren? Je wilt eens iets anders gaan doen dan ‘gewoon’ uiteten.

Een kookworkshop met je familie en/of vrienden is dan de ideale oplossing! Wie jarig is mag kiezen wat hij of zij eet en wie gaat trouwen weet dat liefde ook door de maag gaat. Dus onze vraag aan jou: `Wat eten we vandaag?` een seizoensmenu, Italiaans of toch klassiek Hollands? Zeg jij het maar! Het enige wat jij hoeft te doen is je vrienden en familie optrommelen. Wij regelen de rest.

Lees meer over onze kookstudio!

Kookworkshops voor élk gezelschap

Onze kookstudio beschikt over een luxe keuken die geschikt is voor groepen van minimaal 12 tot maximaal 100 personen. Met onze verschillende kookworkshops bieden wij voor iedere groep wat wils. Kies bijvoorbeeld voor het 4-gangen seizoensmenu van onze chefkok, of een Van Gogh Kookexperience of Italia Bellisima. Alle workshops zijn uit te breiden met verschillende aanvullingen en culinaire elementen.

Heb je een speciale wens? Dan is het ook mogelijk om de chefkok een speciaal gerecht samen te laten stellen dat past bij de persoonlijke voorkeuren van het gezelschap. Wij vragen vooraf of onze chefkok rekening moet houden met bijvoorbeeld allergieën, speciale diëten, geloofsovertuigingen of andere voorkeuren. Alles is bespreekbaar en wij luisteren graag naar al je wensen!

Ontdek onze verschillende kookworkshop thema’s!

Hoe gaat een kookworkshop in zijn werk?

In onze 5-sterren kookstudio zullen jij en je gasten worden ontvangen, Bij binnenkomst staan er al een hapje en een drankje klaar. Vervolgens gaan jullie genieten van de eerste gang (amuse) die de chefkok reeds bereid heeft. Na de uitleg van onze chefkok ga je per groep de keuken in en zelf aan de slag! De verse ingrediënten staan klaar in onze keuken.

Tijdens het koken is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een drankje te nuttigen. Het voordeel van onze kookworkshop is dat je helemaal zelf mag bepalen hoe de avond eruit mag komen te zien. In een voorafgaand gesprek bespreken we samen wat die avond bereid gaat worden.

Check hier onze tarieven!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 Onze kookstudio is binnen ongeveer 10 minuten te bereiken vanaf het centrum van Eindhoven.
Ook hebben we gunstige ligging ten opzichte van Helmond, Geldrop, Waalre, Son & Breugel, Veldhoven.

U kunt ons mailen via: info@johngevenstudios.nl. Wilt u liever telefonisch contact? Dan kan dat via 040-2831231