Locatiehuur voor particulieren

 

Een jubileum vieren, trouwen, een familiebijeenkomst of vrijgezellenfeest organiseren. Maakt niet uit wat voor gelegenheid het is, er komt veel bij kijken wanneer je dit moet organiseren. Het begint natuurlijk met het uitkiezen van de juiste locatie. Met onze ervaring bij John Geven Studio’s helpen wij je graag met de organisatie van zo’n onvergetelijk feest.

Groepsdiner

Kookstudio John Geven is de ideale plek voor een groepsdiner. Op onze locatie kan er uitstekend gedineerd worden met een groep van 12 tot maximaal 100 personen. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap hebben we verschillende mogelijkheden voor een groepsdiner. Voor groepen hebben we speciale arrangementen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan!

 

Feesten

Een gezellig feest vieren doe je natuurlijk het liefst op een plek waar al jouw wensen werkelijkheid worden. Van uitgeserveerde diners tot catering en kookworkshops: John Geven Studio’s kan alles regelen en legt jouw gezelschap graag in de watten! Wij helpen je met de organisatie en zorgen voor een onvergetelijke avond.

 

Kookclubs

Het is altijd een feestje als een kookclub bij elkaar komt. Vol passie koken, heerlijk eten en vooral heel veel gezelligheid. Daar kan geen restaurant tegenop! Al veel mooie gerechten heb je met elkaar op tafel gezet. En nu is het tijd om het niveau nog een tandje op te schroeven. Onze professionele, sfeervolle keuken nodigt uit je kooktechniek en improvisatievermogen verder te ontwikkelen. Kom de sfeer proeven en neem een kijkje in onze keuken. Je zult zien bij Kookstudio John Geven: Dit is het échte werk!

Ontdek onze verschillende kookworkshop thema’s!

Bruiloften

Trouwen doe je, als het goed is, maar één keer. En dan wil je dat jouw dag onvergetelijk en bijzonder wordt. Je wil dat alles klopt. De jurk, de taart, een sfeervolle locatie, heerlijk eten, mooie foto’s en natuurlijk een knallende feestavond met lekkere muziek. Op jouw bruiloft moeten al je zintuigen worden geprikkeld. Voor ons is dat dagelijkse kost. Wij doen niets liever èn niet anders!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 Onze kookstudio is binnen ongeveer 10 minuten te bereiken vanaf het centrum van Eindhoven.
Ook hebben we gunstige ligging ten opzichte van Helmond, Geldrop, Waalre, Son & Breugel, Veldhoven.

U kunt ons mailen via: info@johngevenstudios.nl. Wilt u liever telefonisch contact? Dan kan dat via 040-2831231