Locatiehuur Zakelijk

 

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor bijvoorbeeld vergaderingen of trainingen? Dan ben je bij John Geven Studio’s aan het juiste adres. Onze sfeervolle dinerruimten en compleet ingerichte professionele keuken zijn bij uitstek geschikt voor verschillende evenementen. Je huurt ze om bijvoorbeeld om een heidag voor je bedrijf te organiseren of voor de ontwikkeling van een nieuw (food)product. Ook voor een perspresentatie of voor filmopnames is onze uitgebreide locatie uitstekend geschikt.

Vergaderingen & Trainingen

Je zoekt een originele en goed verzorgde locatie voor bijvoorbeeld een vergadering. Maar wel net even anders dan anders. Dat kan! Onze lichte ruimten met ingebouwde HUE LED lichten ademen creativiteit en sfeer uit en zijn fijne plekken om te vergaderen, trainen, brainstormen of presenteren.

Wij regelen de gewenste tafelopstelling, flipover, beamer en bijvoorbeeld een lunchbuffet naar jouw keuze. Je kunt natuurlijk ook de vergaderingen combineren met een van onze kookworkshops.

Lees meer over onze kookstudio!

Bedrijfsfeesten

Je bedrijf heeft na een jaar hard werken alle targets gehaald, tijd om te ontspannen en een geslaagd jaar vieren! Samen feesten is het allerleukst op de juiste locatie met een origineel programma. Als je ervoor kiest om je bedrijfsfeest bij John Geven Studio’s te organiseren bepaal je zelf de invulling van je feest terwijl wij de uitvoering tot in de puntjes voor je regelen. Beleef een avond waar jullie gegarandeerd nog lang over napraten.

Presentaties

De éérste indruk is altijd de belangrijkste. Na hard werken is bijvoorbeeld jouw product of project klaar om getoond te worden aan de buitenwereld.

Naast het presenteren komt er natuurlijk veel bij kijken qua organisatie, wij kunnen jou hierbij helpen! Jouw team geeft de presentatie, wij regelen de rest!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 Onze kookstudio is binnen ongeveer 10 minuten te bereiken vanaf het centrum van Eindhoven.
Ook hebben we gunstige ligging ten opzichte van Helmond, Geldrop, Waalre, Son & Breugel, Veldhoven.

U kunt ons mailen via: info@johngevenstudios.nl. Wilt u liever telefonisch contact? Dan kan dat via 040-2831231